پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
سیلیکون ۴۴۱
نوشته شده در چهار شنبه 24 اسفند 1401
بازدید : 348
نویسنده : user


سیلیکون ۴۴۱ یکی از عناصر برجسته فلزات رنگین می باشد که به بررسی این عنصر می پردازیم پس با آریا متال همراه باشید.سیلیکون متال یک ماده اولیه صنعتی بسیار شناخته شده و پر کاربرد از فلزات رنگین می باشد که امروزه به یک عضو جدا نشدنی از صنایع ذوب و ریخته گری تبدیل شده است. Silicon 441 یک عضو از خانواده سیلیکون متال ها بوده که با حدود ۹۹ درصد وزنی عنصر سیلیسیم تولید می شود. این محصول به دلیل درصد بالای سیلیسیمی که در خود جای داده، خواص شیمیایی و فیزیکی این عنصر را نیز پیدا کرده است.

ویژگی های سیلیکون ۴۴۱

سیلیکون ۴۴۱ در کنار سیلیکون ۵۵۳، جزو سیلیکون متال های درجه پایین می باشند. محصولاتی نظیر سیلیکون های ۳۳۰۳ نیز وجود دارند که با کمک عنصر سیلیسیم درجه بالا ساخته می شوند.این عنصر کاربردی با کمک ۹۹ درصد وزنی از عنصر سیلیسیم، ۰.۴ درصد وزنی عنصر آهن، ۰.۴ درصد وزنی عنصر آلومینیوم و ۰.۱ درصد وزنی عنصر کلسیم ساخته شده است. این عنصر امروزه کاربرد بیشتری نسبت به سایر اعضا خانواده سیلیکون متال ها دارد. اغلب کشور های دنیا از جمله ایران از Silicon 441 بیش از سایر مشتقات سیلیکون متال استفاده می کنند.

سیلیکون ۴۴۱ و ۵۵۳ بیشتر مورد توجه صنایع تولید فولاد و آلیاژ های فلزی مثل آلیاژ های آلومینیومی قرار می گیرند. در حالی که سیلیکون متال ۳۳۰۳ و سایر سیلیکون متال های درجه بالا برای تولید پلی سیلیکون ها و سایر صنایع خاص کاربرد دارند. تمامی کاربرد ها و زمینه های مصرف Silicon 441 وابسته به ویژگی های نام برده شده می باشد.

سیلیکون ۴۴۱ در صنعت

زمانی که یک ماده اولیه خاص به یک عضو اساسی از صنعتی مادر تبدیل شود، به طور غیر مستقیم یا مستقیم بر روی صنایع کوچک و بزرگ دیگری نیز تاثیر می گذارد. صنعت تولید فولاد امروزه به یکی از صنایع مادر و بسیار مهم دنیا تبدیل شده است. به طوری که شما میتوانید آلیاژ فولاد را در وسایل حمل و نقا، ساختمان سازی، کالا های دیجیتال، دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی و … مشاهده فرمایید.

Silicon 441 نیز یکی از مواد اولیه مهم دخیل در این صنعت مادر می باشد. به همین دلیل این محصول به طور غیر مستقیم بر روی صنایع مختلف بسیار زیادی تاثیر خواهد گذاشت.

اما دقت داشته باشید که این سیلیکون علاوه بر تاثیرات غیر مستقیم وابسته به آلیاژ فولاد، در صنایع مختلفی به صورت مستقیم مورد استفاده قرار می گیرد.

خرید آنلاین سیلیکون ۴۴۱

خرید اینترنتی سیلیکون ۴۴۱ یکی از ساده ترین و به صرفه ترین روش های خرید این محصول می باشد. امروزه شرکت های داخلی و خارجی بسیار زیادی در حوزه فروش افزودنی های فلزی و غیر فلزی، مواد اولیه ذوب و ریخته گری و … فعالیت می کنند.

جهت استعلام قیمت و سفارش محصولات ریخته گری با کارشناسان فروش آریا متال در تماس باشید.

 


:: برچسب‌ها: سیلیکون ۴۴۱ ,



فلز کبالت
نوشته شده در دو شنبه 22 اسفند 1401
بازدید : 323
نویسنده : user

عنصر کبالت ( Cobalt element ) یکی از عناصر شیمیایی موجود در جدول مندلیف می باشد که در گروه ۹ و دوره ۴ این جدول قرار گرفته است. همچنین کبالت از عناصر فلزات رتگین محسوب میشود. نماد این عنصر Cu می باشد و عدد اتمی ان نیز ۲۷ است. امروزه عنصر کبالت ( Cobalt element ) را نیز همانند عنصر نیکل، به صورت ترکیب از پوسته زمین به دست می آورند و توسط روش های مختلف مثل گدازگری احیائی و … به کبالت خالص تبدیل می کنند.

قدمت استفاده از کبالت ریشه در تاریخ بشر دارد به طوری که در گذشته از این عنصر و رنگ آبی بی نظیر حاصل از آن برای رنگ آمیزی شیشه، جواهر و … استفاده می کردند. امروزه بسیاری از تولید کنندگان عنصر کبالت ( Cobalt element ) در دنیا از سنگ معدن کبالتیت برای استخراج و تولید این عنصر استفاده می کنند.

کاربرد های عنصر کبالت

1- استفاده در صنعت تولید آلیاژ های فلزی

 عنصر کبالت این روز ها به یکی از کاربردی ترین عناصر فلزی دنیا تبدیل شده است. به طوری که در سال ۲۰۱۶ میلادی حدود ۱۱۶ هزار تن از این عنصر استخراج و استفاده شد.

در حال حاضر شما می توانید از عنصر Cobalt برای تولید فلزات با ویژگی ها خاصی استفاده نمایید. زیرا این عنصر دارای ویژگی ها و خواص بسیار خاص و منحصر به فردی می باشد. در نتیجه در زمان استفاده از این عنصر، خواص فیزیکی و شیمیایی آن به آلیاژ ( محصول ) نهایی منتقل می شود.

2- تولید باتری

عنصر کبالت یک فلز فرو مغناطیس با وزن مخصوص ۸.۹ می باشد. این عنصر دارای گشتاور مغناطیسی مناسب و قابل توجهی می باشد. همچنین عناصر Cobalt در لیست عناصر فلزی کاهنده قرار می گیرد.

ویژگی های فوق سبب شده اند که عنصر Cobalt امروزه به یکی از مواد اولیه اصلی صنایع تولید کننده باتری تبدیل شود. کاربرد گسترده در صنعت تولید باتری، پای کبالت را به صنایع گسترده تری مثل تولید وسایل حمل و نقل الکترونیک نیز باز کرد. به طوری که امروزه شما می توانید ردپای عنصر کبالت را علاوه بر صنعت تولید باتری در صنعت نوظهور تولید وسایل نقلیه الکترونیکی نیز مشاهده فرمایید.

3- سایر کاربرد های کبالت

عنصر کبالت از دیرباز تا به امروز همواره برای کاربرد های متعددی مورد استفاده قرار می گرفته است. حتی برخی از تمدن های کهن انسان ها نیز از این عنصر برای تولید جواهرات، شیشه و .. استفاده می کردند.

 از دیگر کاربرد های مهم و اساسی عنصر Cobalt می توان به تولید شیشه ( به ویژه شیشه های رنگی )، تولید کاشی، سرامیک، تولید جواهرات و … اشاره کرد. موارد فوق جزو قدیمی ترین کاربرد های عنصر فوق محسوب شده و از دو کاربرد قبلی دارای قدمت بیشتری می باشند.

فروش فلز کبالت

شرکت آریا متال یکی از برترین شرکت های فعال در حوزه فروش کبالت و برترین فروشنده عنصر کبالت داخلی می باشد. شما می توانید برای خرید اینترنتی کبالت و سایر محصولات مورد نیاز خود نظیر فلزات رنگین، انواع فروآلیاژ ها، آمیژان های صنعتی و … به وب سایت آریال متال مراجعه فرمایید.

شرکت آریا متال یک انتخاب بسیار ایده آل برای خرید آنلاین فلز کبالت و سایر مواد اولیه ریخته گری می باشد که محصولات خود را با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت به مشتریان عرضه می کند. در حال حاضر شما می توانید

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه محصولات شرکت، استعلام وضعیت قیمت، پیگیری سفارشات حمل و نقل … از طریق راه های ارتباطی موجود با کارشناسان شرکت آریا متال تماس حاصل فرمایید.


:: برچسب‌ها: کبالت ,



کاربردهای سیلیکون متال
نوشته شده در یک شنبه 21 اسفند 1401
بازدید : 317
نویسنده : user

سیلیکون یک پودر صنعتی می باشد که در ابعادی با حد و اندازه های میکرون تولید می گردد. توجه داشته باشید که این ماده جزو مواد اولیه بسیار تخصصی در کاربرد سیلیکون متال قرار می گیرد ، به طوری که تنها برخی از واحد های تولید کننده آلیاژ های فلزی خاص از آن استفاده می کنند. زیرا سیلیکون متال ( Silicon Metal ) می تواند بر روی برخی از خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد آلیاژ های آهنی و غیر آهنی تاثیر بگذارد.

به عنوان مثال ویژگی رسانندگی یک آلیاژ می تواند تحت تاثیر این ماده قرار بگیرید. اهمیت این ویژگی نیز در صنایعی مثل تولید کابل های برق، تجهیزات الکترونیکی و … بسیار بالا می باشد. در نتیجه همانطور که گفته شد، استفاده از سیلیکون یک امر کاملا تخصصی می باشد.

کاربرد سیلیکون متال

کاربرد سیلیکون متال بسار متنوع و گسترده در صنعت ذوب و ریخته گری آلیاژ های فلزی می باشد. به عنوان مثال از این ماده برای تولید فروسیلیس استفاده می شود. فروسیلیس یکی از کاربردی ترین فرو آلیاژ های فلزی می باشد که کاربرد های بسیار قابل توجهی نیز در صنعت تولید آهن و فولاد دارد.
یکی دیگر از کاربرد سیلیکون متال ، استفاده به عنوان یک عنصر آلیاژی برای تولید فولاد می باشد . دقت داشته باشید که فولاد یکی از کاربرد ترین آلیاژ های روز دنیا می باشد که در بخش های مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. تولید این آلیاژ وابسته به سیلیکون متال می باشد.

به همین دلیل این محصول امروزه در لیست مهم ترین مواد اولیه صنعتی قرار می گیرد. لازم به ذکر است که شما می توانید از این محصول به عنوان یک عامل احیایی ذوب نیز استفاده کنید. سیلیکون متال این قابلیت را دارد که به عنوان عامل احیایی در فرآیند ذوب بسیاری از فلزات، مورد استفاده قرار گیرد.

خواص سیلیکون

سیلیکون متال مانند سایر عناصر شبه فلزی موجود در دنیا دارای خواص فیزیکی و شیمیایی مخصوص به خود می باشد. با این تفاوت که این ماده دارای فرق های قابل توجهی با اکثر فلزات می باشد. برای مثال سیلیکون در حالت مایع منقبض شده و در حالت جامع منبسط می شود. در حالی که اکثر عناصر فلزی در حالت جامع منقبض شده و در حالت مایع منبسط می شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام دقیق قیمت محصولات،‌ثبت سفارش، پیگیری سفارشات و … با کارشناسان آریا متال تماس حاصل فرمایید.


:: برچسب‌ها: سیلیکون متال ,



فرومنگنز پرکربن
نوشته شده در شنبه 13 اسفند 1401
بازدید : 319
نویسنده : user

فرومنگنز پرکربن یکی از پرکاربردترین فرو آلیاژ های صنعتی می باشد که کاربرد های گسترده ای در صنایع مختلف دارد. در این فرو آلیاژ عنصر منگنز نقش عنصر قالب و اساسی را بازی می کند.

ویژگی های فروآلیاژ فرو منگنز پرکربن
فرو منگنز پرکربن یکی از کاربردی ترین فروآلیاژ های حال حاضر دنیا در حوزه ذوب می باشد. این فروآلیاژ قابلیت گوگرد زدایی و اکسیژن زدایی بسیار قابل توجهی دارد. از این فروآلیاژ برای خنثی کردن آثار مخرب گوگرد استفاده می گردد. همچنین فرو منگنز پرکربن می تواند تاثیر بسیار قابل توجه و چشمگیری بر روی استحکام کششی و چقرمگی نهایی آلیاژ داشته باشد.

لازم به ذکر است که فرو منگنز پرکربن می تواند سبب بهبود مقاومت آلیاژ نهایی در برابر سایش های فیزیکی شود. امروزه اغلب واحدهای تولیدی علاوه بر موارد فوق از این فروآلیاژ با هدف از بین بردن آثار بد سولفور استفاده می کنند. زیرا فرو منگنز پرکربن می‌تواند ترکیبات عناصری مانند گوگرد و سولفور منگنز را به خود جذب کرده و آنها را وارد سرباره کند . این عنصر می تواند بسیاری از ویژگی های نهایی آلیاژ تولید شده را بهبود بخشد.

کاربرد فرو منگنز پرکربن
عنصر منگنز به طور کلی در لیست عناصر استراتژیک موجود در طبیعت محسوب می‌شود. این عنصر کاربردهای بسیار خاص و منحصر به فردی دارد. فرو منگنز تولید شده با کمک این عنصر در صنایع مختلفی به کار می رود که از مهمترین آنها می توان به صنایع متالوژی، صنعت شیمی، صنعت الکترونیک، صنعت تولید سرامیک و کاشی صنعت تولید لاک های رنگی و غیره اشاره کرد.

مهمترین صنعت مصرف‌کننده فرو منگنز پرکربن صنعت تولید آلیاژهای آهنی میباشد. به طور کلی امروزه می توانیم رد پای حضور فرو منگنز پرکربن را در اغلب صنایع مرتبط با تولید فروآلیاژها و آلیاژهای آهنی مشاهده فرمایید. لازم به ذکر است که امروز از فرو منگنز پر کربن به عنوان ماده اصلی برای تولید چدن و فولاد یاد می شود.

جهت دریافت اطلاعات در مورد فرومنگنز پر کربن و بررسی تکمیلی به وبسایت آریا متال مراجعه کنید.

 


:: برچسب‌ها: فرومنگنز پرکربن ,



فلزات رنگین
نوشته شده در سه شنبه 9 اسفند 1401
بازدید : 333
نویسنده : user

معرفی فلزات رنگین 


فلزات رنگین عنوانی است که با گروهی از فلزات غیرآهنی و نحوه قیمت این محصولات (مانند سرب، قلع، قیمت سیلیکون متال، روی، نیکل، برنز، آلومینیوم، کروم متال و ...) شناخته می شود. این نام در طول سال ها (به دلیل تنوع رنگ) بر این گروه گذاشته شده است. می توان گفت که این گروه شامل کلیه فلزات به صورت غیر آهنی می شود.

فلزات طبیعی به طور کلی به دو دسته فلزات آهنی و فلزات غیرآهنی یعنی انواع فلزات رنگین از جمله کروم متال ، سیلیکون متال ... تقسیم می شوند. آهن و آلیاژهای آن و ترکیباتی مانند چدن و فولاد از فلزات آهنی محسوب می شوند. هر کدام از آنها کاربردهای زیادی در کاربردهای صنعتی و عمومی دارند.

کاربرد فلزات رنگین 

یکی از مهمترین دلایل استفاده از فلزات آهنی در کاربردهای مختلف صنعتی، استحکام بالای این فلزات و همچنین فراوانی آنها در طبیعت است. تمام فلزات به جز آهن و ترکیبات آن جزء فلزات غیر آهنی طبقه بندی می شوند. هر یک از فلزات سنگین در زمینه های مختلف صنعتی و تولیدی مورد استفاده و تولید قرار می گیرند.این طبقه بندی شامل انواع فلزات رنگین مانند آلومینیوم، مس، سیلیکون متال، قلع، سرب، روی، طلا، نقره، پلاتین و منگنز و آلیاژهای آنها می شود. 

 در ایران زنجیره بسیار وسیعی از معدن تا فرآوری فلزات مختلف (از تولید شمش،اسلب، پلیت، ورق تا پروفیل، میله، مفتول و لوله‌ها...) وجود دارد که در نهایت محصولات و قطعات بی شماری در صنایع مختلف تولید شده و به مصرف کننده می رسند.

سیلیکون متال

سیلیکون متال با نام های دیگری مانند سیلیکون کریستالی یا سیلیکون صنعتی شناخته می شود و به طور کلی این ماده را می توان به عنوان افزودنی برای آلیاژهای فلزات غیرآهنی در نظر گرفت. این ماده در انواع مختلفی مانند سیلیکون متال پودرى در ابعاد ميكرون، سيليكون پوسته اى ( فليك ) ، سيليكون پوست سياه ، سرباره فلزى سيليكون و موارد دیگر وجود دارد. 

خرید آنلاین فلزات رنگین

آریامتال یکی از شرکت های بزرگ تامین کننده انواع فلزات رنگین است و به لطف تعامل بسیار خوبی که با تولیدکنندگان بزرگ کشور و کارخانه های مادر دارد، توانسته بهترین قیمت ها را ارائه دهد تا مشتریان بتوانند هنگام خرید فلزات رنگین بهترین تصمیم گیری را داشته باشند.

جهت بررسی بیشتر به  وبسایت آریا متال مراجعه و یا با کارشناسان مجموعه در تماس باشید.


:: برچسب‌ها: فلزات رنگین ,



فرو منگنز کم کربن چیست؟
نوشته شده در دو شنبه 8 اسفند 1401
بازدید : 372
نویسنده : user

 یکی دیگر از شناخته شده ترین انواع فرومنگنز می باشد که کاربردهای گسترده ای در صنایع مختلف دارد. این محصول در لیست فرو آلیاژهای آهنی قرار می گیرد که به طور میانگین حاوی ۷۵ تا ۸۵ درصد وزنی عنصر منگنز می باشد.

فرو منگنز کم کربن بیشترین درصد وزنی منگنز را در بین تمام اعضای خانواده فرومنگنز ها به خود اختصاص داده است. همچنین شما آن سر کربن را به میزان بسیار اندک و ناچیزی در این فروآلیاژ مشاهده خواهید کرد. به طوری که درصد وزنی کربن موجود دارین فرو آلیاژ ماکسیمم به ۰.۳ درصد خواهد رسید.

هنگام خرید فرو منگنز در نظر داشته باشید  فرو منگنز کم کربن دارای ظاهری خاکستری با رگه های قهوه ای می باشد و اغلب تولید کنندگان این محصول آن را به صورت کلوخه ای یا پودر شده تولید می کنند. 

کاربرد فرو منگنز کم کربن


 فرومنگنز کم کربن جزو کاربردی ترین فولاد آلیاژ های صنعتی می باشد که تاثیر بسیار قابل توجهی بر روی آلیاژهای آهنی می گذارد.

عنصر گوگرد جزو عناصری می‌باشد که می‌تواند تاثیر منفی بسیار قابل توجهی بر روی آلیاژهای آهنی نظیر و فولاد و چدن بگذارد. فرومنگنز کم کربن همانند سایر انواع فرومنگنز سهام می‌تواند باعث کاهش اثر مخرب به عنصر گوگرد شود.

عنصر منگنز موجود در فرومنگنز کم کربن با گوگرد وارد واکنش شده و تولید سولفور منگنز می کند. همچنین عناصر موجود در این پروژه آلیاژ می توانند از تاثیر منفی اکسیژن نیز جلوگیری کرده و به عنوان یک اکسیژن نمودار مناسب عمل نمایند.

ویژگی های فوق سبب شدند که امروزه با کمک این فرو آلیاژ، فولاد ها و چدن های خوش تراش و مقاوم و بسیاری تولید و به بازار عرضه شود. دقت داشته باشید که فرو منگنز کم کربن همانند سایر فرو آلیاژهای صنعتی باید به میزان استاندارد در مذاب استفاده شود.

استفاده بیش از حد از فرو منگنز در آلیاژهای آهنی می تواند ساختار مارتنزیتی ایجاد نماید. این ساختار سبب به وجود آمدن تردی بیش از اندازه و شکنندگی در ساختار آلیاژ خواهد شد و کارایی آن را به میزان بسیار قابل توجهی کاهش خواهد داد.

جهت اطلاعات تکمیلی به وبسایت آریا متال مراجعه کنید.

 


:: برچسب‌ها: فرومنگنز کم کربن ,