پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
شمش قلع
نوشته شده در شنبه 28 مرداد 1402
بازدید : 105
نویسنده : user

بررسي خواص فيزيکي و شيميايي قلع 

عنصر قلع در فاز جامد قرار دارد و نقطه ذوب و جوش آن به ترتيب برابر با 505 و 2875 درجه کلوين مي باشد. شمش قلع ( Tin element ) اگر داراي درصد خلوص بالايي باشد، چگالي آن برابر با عنصر قلع يعني حدود 7.36 گرم بر سانتي مترمکعب مي باشد. عنصرشمش قلع داراي آنتالپي تبخير 269.1 کيلو ژول بر مول مي باشد و ظرفيت حرارتي آن نيز حدود 27 مي باشد. خواص شيميايي فوق و ساير ويژگي هاي فيزيکي و شيميايي اين عنصر باعث شده اند که امروزه از اين عنصر براي توليد بسياري از آلياژ هاي مقاوم در برابر خوردگي و … استفاده شود. از سري ويژگي هاي فيزيکي اين عنصر از گروه  فلزات رنگين  مي توان به چکش خواري، قابل انعطاف بودن، مقاومت در برابر فرسايش و … اشاره کرد. تمام ويژگي هاي فوق دست به دست هم داده اند تا اين عنصر را به يکي از عناصر پرکاربرد در بسياري از صنايع تبديل کنند.

روش توليد شمش قلع ( Tin element )

فرآيند توليد شمش قلع ( Tin element ) مانند توليد ساير شمش هاي فلزي از مرحله استخراج کاني شروع مي شود. در معادن استخراج اين عنصر، تلاش مي کنند تا مواد زائد و ناخالصي هاي آن را به ميزان قابل توجهي دفع کرده و سپس به کارخانه ذوب و … منتقل نمايند. پس از اتمام فرايند هاي استخراج و شست و شو در محل استخراج، ماده اوليه توليد شمش قلع ( Tin element ) به کارخانه ذوب منتقل شده و وارد مرحله پالايش مي گردد. در مرحله نهايي توليد شمش قلع، توليد کنندگان اين ماده سعي مي کنند از کاسيتريت که يکي از اصلي ترين کاني هاي استخراج قلع مي باشد، حدود 80 درصد قلع استخراج کنند. امروزه کشورهايي مثل چين، اندونزي و … جز برترين کشور هاي توليد کننده شمش قلع ( Tin element ) مي باشند که سهم قابل توجهي از بازار خريد و فروش اين عنصر را در اختيار دارند.

 کاربرد و موارد مصرف قلع 

شمش قلع ( Tin element ) به علت خواص شيميايي منحصر به فرد، امروزه در صنايع مختلف کاربرد دارد و در عرصه هاي گوناگوني از آن استفاده مي شود. به عنوان مثال شما مي توانيد ردپاي عنصر و شمش قلع ( Tin element ) را امروزه در صنايعي مثل برقکاري، توليد سيم هاي مسي، آبکاري، لحيم کاري، فرمولاسيون برخي از ترکيبات شيميايي خاص، توليد ابزارآلات و کابل هاي دقيق صنعتي، توليد برخي از مواد شيميايي، توليد برخي آلياژها و مواد اوليه مربوط به صنايع فلزات و … ببينيد. با مطالعه بخش هاي فوق به اين نتيجه ميرسيم که اين عنصر داراي کاربرد هاي فوق العاده گسترده اي مي باشد و مي توان آن را در ليست عناصر پرکاربرد صنعتي قرارداد. موارد بالا تنها صنايع مصرف کننده عنصر و شمش قلع ( Tin element ) مي باشند در حالي که امروزه آلياژ هاي توليد شده با کمک آن ها نيز بسيار پر مصرف مي باشند.

خريد شمش قلع ( Tin element )

در هنگام خريد شمش قلع ( Tin element ) مانند خريد ساير مواد اوليه صنايع مختلف بايد موارد گوناگوني توجه داشته باشيد. درصد خلوص عناصر به کار رفته و درصد وزني عنصراصلي، يکي از مهم ترين عوامل تاثيرگذار بر روي قيمت شمش قلع ( Tin element ) مي باشند. در کنار موارد فوق عواملي مثل برند و کشور توليد کننده شمش، وارداتي يا توليد داخل بودن شمش قلع ( Tin element ) و … نيز بر روي قيمت خريد آن تاثير گذار مي باشند. در هنگام خريد شمش قلع به اين نکته دقت داشته باشيد که درصد خلوص اين ماده نه تنها بر روي قيمت شمش قلع بلکه بر روي کارايي، عملکرد و بازدهي آن نيز تاثير گذار است. در نتيجه اين مواد را نبايد به تنهايي و از روي قيمت خريد آن ها انتخاب و خريداري نمود و بايد به نکات مختلف ديگري نيز توجه داشت.

براي کسب اطلاعات بيشتر در زمينه نحوه خريد شمش قلع  ، استعلام دقيق قيمت شمش قلع ، ديگر محصولات، ثبت سفارش و … از طريق راه هاي ارتباطي موجود با کارشناسان اريا متال تماس گرفته و اطلاعات کامل و جامع را از آنها دريافت نماييد 

 

 

:: برچسب‌ها: شمش قلع , فلزات رنگین , آریا متال ,



گرافیت
نوشته شده در سه شنبه 24 مرداد 1402
بازدید : 125
نویسنده : user

گرافیت چیست ؟

گرافیت ( graphite ) یکی از مشهور ترین مواد موجود در طبیعت می باشد که کاربرد های متنوع و بی شماری دارد. گرافیت در واقع یک آلوتروپ از عنصر کربن می باشد که با کمک لایه هایی از اتم های کربن تشکیل گردیده است. گرافیت از دگرگونی زغال سنگ در طبیعت به وجود می آید و یک ماده معدنی بسیار خاص و منحصر به فرد می باشد.

کاربرد انواع گرافیت

 فولاد سازی

صنعت تولید فولاد در سال های اخیر به یکی از مصرف کنندگان اصلی گرافیت ها تبدیل شده است. بخش قابل توجهی از graphite های طبیعی امروزه با هدف افزایش کربن در فرآیند تولید فولاد به کار گرفته می شوند. دقت داشته باشید که کاربرد ماده فوق در صنعت فولاد تنها به افزایش درصد کربن خلاصه نمی شود. امروزه از این آلوتروپ عنصر کربن برای روانکاری قالب های اکسترود در فولاد سازی نیز استفاده می گردد.

تولید باتری

یکی از صنایع اصلی مصرف کننده گرافیت، صنعت تولید باتری می باشد. استفاده از گرافیت ها در صنعت فوق از سال ۱۹۷۰ میلادی به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرد. به طوری که از گرافیت های طبیعی و مصنوعی به طور همزمان برای تولید آند های مورد نیاز ساخت باتری استفاده می شد.

مصرف graphite در صنعت تولید باتری به طور همزمان با افزایش تولید کالا های الکترونیکی، خودرو ها و … افزایش پیدا کرده است. به همین دلیل امروزه از صنعت تولید باتری به عنوان یکی از پر مصرف ترین صنایع گرافیت دنیا، نام برده می شود.

تولید مداد

توانایی باقی گذاشتن اثر فیزیکی بر روی کاغذ، صنعت تولید مداد را به یکی از صنایع اصلی مصرف کننده گرافیت تبدیل کرده است. همانطور که در بخش ابتدایی مقاله گفته شد، عنصر گرافیت در لیست مواد معدنی نرم قرار می گیرد. این ماده به قدری نرم و شکننده می باشد که می تواند به راحتی بر روی کاغذ کشیده شده و از خود اثرات قابل توجهی را بر جای بگذارد. در انتها لازم به ذکر است که ساختار صفحه ای graphite ، اصلی ترین دلیل به وجود آمدن ویژگی فوق می باشد.

فروش انواع گرافیت

در حال حاضر شرکت ها و برند های داخلی و خارجی متعددی در زمینه فروش انواع مواد معدنی نظیر گرافیتها فعالیت می کنند. اما باید به این نکته دقت داشته باشید که تمامی آن ها، برای داشتن یک خرید ایده آل و مطمئن مناسب نمی باشند.

برای مثال محصولات ارائه شده توسط شرکت های نامعتبر دارای کیفیت بسیار پایین، ناخالصی بالا، قیمت بالا و مواردی از این دست می باشند. در نتیجه در بخش بعدی نوشتار شما را با یکی از برترین شرکت های داخلی فعال در حوزه فروش مواد معدنی و مواد اولیه صنعتی آشنا می کنیم.

سفارش اینترنتی انواع گرافیت

شرکت آریا متال یکی از برترین شرکت های داخلی فعال در حوزه فروش انواع مواد اولیه صنعتی می باشد که شما می توانید برای سفارش اینترنتی گرافیت و خرید گرافیت مورد نظر خود به وب سایت آن مراجعه فرمایید. شرکت آریا متال محصولات بسیار متنوعی نظیر انواع فروآلیاژ های صنعتی، انواع فلزات رنگین، انواع آمیژان ها و … را با بهترین قیمت و بالا ترین کیفیت به بازار عرضه می کند. در نتیجه به شما توصیه می کنیم برای آشنایی و خرید تمام محصولات فوق به وب سایت آریا متال مراجعه فرمایید.

 

 

:: برچسب‌ها: گرافیت , کک نفتی , مواد نفتی ,



فروکروم
نوشته شده در سه شنبه 24 مرداد 1402
بازدید : 117
نویسنده : user

فروکروم يکي از شناخته شده ترين فروآلياژ هاي موجود در حوزه ريخته گري فلزات، توليد آلياژ هاي فلزي و … مي باشد. اين فرو آلياژ امروزه در بخش هاي مختلفي از صنعت کاربرد داشته و مزيت هاي متعددي دارد. ترکيبات به کار رفته در فروکروم را مي توان از نام محصول ( FeCr ) مشاهده کرد.

فروآلياژ نام برده از ترکيب دو فلز آهن و کروم ساخته شده است. با اين حال لازم به ذکر است که شما مي توانيد مقادير بسيار پاييني از فلزات ديگر نظير سيليسيم و عناصري مثل فسفر و گوگرد را نيز در آن مشاهده فرماييد.

نحوه توليد فروکروم

فروکروم جزو فرو آلياژ هايي مي باشد که فرآيند توليد آساني نداشته و براي توليد آن به تجهيزات قابل توجهي نياز مي باشد. براي اين توليد محصول در ابتدا بايد به سراغ استخراج با کمک روش هايي مثل ذوب ريزي سنگ معدن کروميت برويد. در ادامه شما بايد از فرآيند هايي نظير احياي کربوترميک استفاده نماييد. همچنين لازم به ذکر است که شما نمي توانيد از کوره هاي معمولي براي توليد FeCr استفاده نماييد. براي توليد اين فروآلياژ شما مجبور به استفاده از کوره هاي قوس الکتريکي مي باشيد.

لازم به ذکر است  فرآيند احياي کربوترميک در دماي بسيار بالا انجام خواهد شد. همچنين سنگ معدن کروميت نيز در دماي بالا و با کمک موادي نظير ذغال سنگ و کک به فروآلياژ فوق تبديل مي شوند. لازم به ذکر است که ذغال سنگ و کک در فرآيند توليد فروکروم، نقش احيا کننده را بازي خواهند کرد.

عوامل موثر بر روي قيمت فروکروم

قيمت فروآلياژ هاي صنعتي همانند ساير مواد اوليه به کار رفته در صنايع مختلف وابسته به عوامل مختلفي مي باشد. به عبارت بهتر عواملي مختلفي مي توانند بر روي قيمت فروآلياژ هاي صنعتي نظير فروکروم تاثير گذاشته و آن ها را دچار نوسان نمايند.

از مهم ترين عوامل موثر بر روي قيمت FeCr مي توان به نوع فروکروم، برند يا کشور توليد کننده محصول، درصد وزني عناصر به کار رفته در آن، وارداتي يا توليد داخل بودن محصول و … اشاره نمود. دقت داشته باشيد که قيمت عناصري مثل سيليسيم يا کروم بيشتر از کربن و گوگرد مي باشد. در نتيجه محصولاتي که کروم يا سيليسيم بيشتري درون خود دارند، به نسبت از قيمت بالاتري نيز برخوردار مي باشد.

بنابراين استفاده از محصولات کم کربن، همواره باعث افزايش کيفيت نهايي محصول نخواهد شد. در نتيجه شما بايد فروآلياژ مورد نظر خود را با توجه به حوزه فعاليت خود انتخاب نماييد.

فروش فروکروم با قيمت رقابتي و ارسال فوري به سراسر ايران . جهت استعلام قيمت انواع فروکروم با کارشناسان آريا متال در تماس باشيد.

 

:: برچسب‌ها: فروکروم , انواع فروکروم , فروآلیاژ ,



نوشته شده در یک شنبه 22 مرداد 1402
بازدید : 111
نویسنده : user

کک نفتي که با نام پتروليوم کک نيز شناخته مي شود، يک محصول فرعي حاصل از پالايش نفت مي باشد. اين محصول داراي ويژگي هاي بسيار خاص و منحصر به فردي مي باشد که از مهم ترين آن ها مي توان به مواردي مثل وجود هيدروکربن به ميزان بسيار بالا، وزن مولکولي زياد و … اشاره نمود.

لازم به ذکر است کک، محصول اصلي نفت خام نمي باشد. به عبارت بهتر کک پتروليوم يکي از محصولات کاربردي و فرعي و متعدد نفت خام محسوب مي شود. پرفروش ترين نوع کک نفتي نيز امروزه با کک سوخت شناخته مي شود

کاربرد کک نفتي

کک نفتي يا پتروليوم يکي از متنوع ترين و کاربردي ترين محصولات نفت خام مي باشد. از مهم ترين صنايع مصرف کننده اين محصول مي توان به صنعت سيمان، واحد هاي توليد کننده برق، پالايشگاه ها، صنايع توليد کننده کاغذ و … اشاره کرد. دقت داشته باشيد که کک مي تواند حدود سي درصد از سوخت مورد نياز بسياري از صنايع را به خود اختصاص دهد. همچنين کک پتروليوم به دليل نداشتن مواد فرار به ميزان کافي، بايد با مواد ديگري مثل زغال سنگ ترکيب شود.

انواع  coke

ضمن اينکه کک نفتي در مدل هاي بسيار متنوع و گوناگوني توليد مي شود که هر يک از آن ها داراي ويژگي ها و مزيت هاي منحصر به فردي مي باشند ، به همين دليل در ادامه اين بخش شما را هر يک انواع مدل هاي اين محصول به صورت جداگانه آشنا خواهيم کرد.

• کک سوزني

کک سوزني يکي از مشهور ترين انواع کک نفتي مي باشد که با نام پتروليوم تاخيري سوزني نيز شناخته مي شود. اين کک داراي ساختاري سوزني شکل مي باشد. به همين دليل تمام افراد فعال در حوزه صنعت و خريد و فروش کک، آن را با نام کک سوزني مي شناسند.

از مهم ترين مزيت هاي اين محصول مي توان به امکان توليد آن به ميزان انبوه اشاره نمود. کک سوزني داراي فرآيند توليد خاصي مي باشد که به توليد کنندگان اجازه توليد انبوه را مي دهد. از مهم ترين صنايع مصرف کننده اين محصول نيز مي توان به صنعت توليد فولاد و آلومينيوم اشاره نمود.

• پتروليوم کک يا کک تاخيري

پتروليوم کک تاخيري نيز جزو مواردي مي باشد که مي توان نام آن را در ليست کاربردي ترين کک هاي موجود در صنعت قرار داد. کک هاي تاخيري در واقع محصولاتي مي باشند که در فرآيند توليد کک باقي مي مانند و روغن ها آروماتيک بالايي نيز در اختيار دارند.

از مهم ترين ويژگي هاي اين محصول نيز مي توان به سطح انرژي پايين تر آن نسبت به ساير محصولات مشابه و هم رده اشاره نمود. در حال حاضر صنايعي که به ميزان کمتري از انرژي نياز دارند، مي توانند از پتروليوم کک تاخيري استفاده نمايند.

• کک نفتي خام

کک نفتي خام ، ساده ترين نوع کک مي باشد. اين محصول به طور مستقيم از پالايش نفت حاصل شده و هيچ فرآيند پيچيده و تغيير دهنده قابل توجهي نيز بر روي آن انجام نمي شود. کک نفتي خام در واقع به عنوان محصول مادر در اين حوزه محسوب مي شود.

به عبارت بهتر کک نفتي خام محصول پايه موجود در اين حوزه مي باشد که ساير محصولات نظير کک تاخيري، سوزني و … از آن حاصل مي شوند. دقت داشته باشيد که براي استفاده از کک هاي نفتي حتما نبايد به سراغ مرحله دوم فرآوري آن ها برويد و مي توان از کک نفتي خام در برخي صنايع به صورت مستقيم استفاده نمود.

قيمت فروش کک نفتي

قيمت کک نفتي مانند اغلب مواد اوليه موجود در بازار وابسته به عوامل مختلفي مي باشد. از مهم ترين عوامل موثر بر روي قيمت محصول فوق مي توان به درصد خلوص کک، نوع کک، وارداتي يا توليد داخل بودن محصول، ترکيبات به کار رفته در کک، کيفيت توليد کک و … اشاره نمود.

دقت داشته باشيد که نوسانات نرخ ارز نيز جزو مواردي مي باشد که مي تواند بر روي قيمت کک نفتي تاثير داشته باشد. لازم به ذکر است که نوسانات نرخ ارز نه تنها بر روي کک نفتي بلکه بر روي تمام مواد حاصل از پالايش نفت خام و حتي بر روي قيمت تمام شده نفت خام نيز تاثير مي گذارد. در نتيجه به شما توصيه مي کنيم در هنگام خريد انواع پتروليوم ها، توجه ويژه اي به موارد فوق داشته باشيد.

جهت ادامه مطالب در خصوص کک نفتي به وب سايت آريا متال مراجعه فرماييد.

 

 

:: برچسب‌ها: کک نفتی , پترولیوم کک , آریا متال , گرافیت ها ,



آمیژان آلومینیوم بورهشت درصد ( Aluminum – Boron 8% )
نوشته شده در یک شنبه 22 مرداد 1402
بازدید : 92
نویسنده : user

آميژان آلومينيوم بورهشت درصد 

آلومينيوم بور هشت درصد يکي از آميژان هاي پرکاربرد صنعتي است که به طور وسيعي در توليد آميژان هاي آلومينيوم با گريد رسانا کاربرد دارد. از آلومينيوم بور هشت درصد (AlB8) براي پاکسازي فلزات حامل که در طي فرآيند پاکسازي باعث کاهش قابليت رسانايي آلومينيوم شده اند استفاده مي شود.

مزاياي استفاده از آلومينيوم بور

استفاده از AlB8 يا همان همان آلومينيوم بور%8 داراي مزيت هايي نظير نظافت بالاي متالوژي، غلظت بالا، بازدهي مناسب، وزن بسيار دقيق و هزينه بسيار کمتر مي باشد. به همين دليل اين آميژان به يکي از پرکاربرد ترين آميژان هاي آلومينيوم تبديل شده است. خريد و فروش آلومينيوم بور  اغلب به علت تصفيه بور آلومينيوم گريد EC صورت ميگيرد و يکي از کاربرد هاي اصلي اين آميژان تصفيه بور آلومينيوم گريد EC مي باشد.

فروش آميژان آلومينيوم بور

آلومينيوم – بور( Aluminum – Boron ) با نشان اختصاري AlB با درصد هاي مختلفي در حدود 3 الي 8 درصد توليد و به فروش مي رسد. اين آميژان در صنعت توليد مفتول آلومينيومي بسيار مورد استفاده قرار ميگيرد. خريد آلومينيوم بور %8 بيشتر توسط صنايع توليد سيم و کابل هاي برقي انجام مي شود زيرا از اين ماده براي بهبود خاصيت هدايت الکتريکي نهايي محصولات خود استفاده ميکنند و سبب افزايش هدايت الکتريکي کابل ها و سيم هاي توليدي ميشوند.

قيمت اين محصول کاملا وابسته به خلوص عناصر به کار رفته در آن دارد. براي مثال قيمت آلومينيوم بور 8% با آلومينيوم بور %5 متفاوت است. همچنين وارداتي يا توليد داخل بودن محصول نيز ميتواند بر روزي قيمت محصول تاثير گذار باشد.

 براي کسب اطلاعات بيشتر در زمينه فروش آلومينيوم بور %8 (Al-B8)، نحوه خريد و قيمت اين محصول و همچنين ديگر مواد اوليه ريخته گري با کارشناسان آريامتال تماس بگيريد تا اطلاعات کامل و جامعي را در اختيار شما قرار دهند.

https://aria-metal.com/aluminum-alloys/aluminum-boron-8/


:: برچسب‌ها: آریا متال , آمیژان , آلومینیوم بور ,



کک نفتی
نوشته شده در شنبه 14 مرداد 1402
بازدید : 136
نویسنده : user

کک نفتی که با نام پترولیوم کک نیز شناخته می شود، یک محصول فرعی حاصل از پالایش نفت می باشد. این محصول دارای ویژگی های بسیار خاص و منحصر به فردی می باشد که از مهم ترین آن ها می توان به مواردی مثل وجود هیدروکربن به میزان بسیار بالا، وزن مولکولی زیاد و … اشاره نمود.

لازم به ذکر است کک، محصول اصلی نفت خام نمی باشد. به عبارت بهتر کک پترولیوم یکی از محصولات کاربردی و فرعی و متعدد نفت خام محسوب می شود. پرفروش ترین نوع کک نفتی نیز امروزه با کک سوخت شناخته می شود

کاربرد کک نفتی


کک نفتی یا پترولیوم یکی از متنوع ترین و کاربردی ترین محصولات نفت خام می باشد. از مهم ترین صنایع مصرف کننده این محصول می توان به صنعت سیمان، واحد های تولید کننده برق، پالایشگاه ها، صنایع تولید کننده کاغذ و … اشاره کرد. دقت داشته باشید که کک می تواند حدود سی درصد از سوخت مورد نیاز بسیاری از صنایع را به خود اختصاص دهد. همچنین کک پترولیوم به دلیل نداشتن مواد فرار به میزان کافی، باید با مواد دیگری مثل زغال سنگ ترکیب شود.

انواع  coke


در ادامه به سراغ ارائه پاسخی جامع و قابل توجه برای سوال انواع کک نفتی کدامند ؟ خواهیم رفت. ضمن اینکه کک نفتی در مدل های بسیار متنوع و گوناگونی تولید می شود که هر یک از آن ها دارای ویژگی ها و مزیت های منحصر به فردی می باشند ، به همین دلیل در ادامه این بخش شما را هر یک انواع مدل های این محصول به صورت جداگانه آشنا خواهیم کرد.

• کک سوزنی


کک سوزنی یکی از مشهور ترین انواع کک نفتی می باشد که با نام پترولیوم تاخیری سوزنی نیز شناخته می شود. این کک دارای ساختاری سوزنی شکل می باشد. به همین دلیل تمام افراد فعال در حوزه صنعت و خرید و فروش کک، آن را با نام کک سوزنی می شناسند.

از مهم ترین مزیت های این محصول می توان به امکان تولید آن به میزان انبوه اشاره نمود. کک سوزنی دارای فرآیند تولید خاصی می باشد که به تولید کنندگان اجازه تولید انبوه را می دهد. از مهم ترین صنایع مصرف کننده این محصول نیز می توان به صنعت تولید فولاد و آلومینیوم اشاره نمود.

• پترولیوم کک یا کک تاخیری


پترولیوم کک تاخیری نیز جزو مواردی می باشد که می توان نام آن را در لیست کاربردی ترین کک های موجود در صنعت قرار داد. کک های تاخیری در واقع محصولاتی می باشند که در فرآیند تولید کک باقی می مانند و روغن ها آروماتیک بالایی نیز در اختیار دارند.

از مهم ترین ویژگی های این محصول نیز می توان به سطح انرژی پایین تر آن نسبت به سایر محصولات مشابه و هم رده اشاره نمود. در حال حاضر صنایعی که به میزان کمتری از انرژی نیاز دارند، می توانند از پترولیوم کک تاخیری استفاده نمایند.

• کک نفتی خام


کک نفتی خام ، ساده ترین نوع کک می باشد. این محصول به طور مستقیم از پالایش نفت حاصل شده و هیچ فرآیند پیچیده و تغییر دهنده قابل توجهی نیز بر روی آن انجام نمی شود. کک نفتی خام در واقع به عنوان محصول مادر در این حوزه محسوب می شود.

به عبارت بهتر کک نفتی خام محصول پایه موجود در این حوزه می باشد که سایر محصولات نظیر کک تاخیری، سوزنی و … از آن حاصل می شوند. دقت داشته باشید که برای استفاده از کک های نفتی حتما نباید به سراغ مرحله دوم فرآوری آن ها بروید و می توان از کک نفتی خام در برخی صنایع به صورت مستقیم استفاده نمود.

قیمت فروش کک نفتی


قیمت کک نفتی مانند اغلب مواد اولیه موجود در بازار وابسته به عوامل مختلفی می باشد. از مهم ترین عوامل موثر بر روی قیمت محصول فوق می توان به درصد خلوص کک، نوع کک، وارداتی یا تولید داخل بودن محصول، ترکیبات به کار رفته در کک، کیفیت تولید کک و … اشاره نمود.

دقت داشته باشید که نوسانات نرخ ارز نیز جزو مواردی می باشد که می تواند بر روی قیمت کک نفتی تاثیر داشته باشد. لازم به ذکر است که نوسانات نرخ ارز نه تنها بر روی کک نفتی بلکه بر روی تمام مواد حاصل از پالایش نفت خام و حتی بر روی قیمت تمام شده نفت خام نیز تاثیر می گذارد. در نتیجه به شما توصیه می کنیم در هنگام خرید انواع پترولیوم ها، توجه ویژه ای به موارد فوق داشته باشید.

جهت ادامه مطالب در خصوص کک نفتی به وب سایت آریا متال مراجعه فرمایید.

 

:: برچسب‌ها: کک نفتی , گرافیت ها , مواد کربنی , مواد ریخته گری ,



گرافیت ها
نوشته شده در شنبه 14 مرداد 1402
بازدید : 129
نویسنده : user

گرافیت ( graphite ) یکی از مشهور ترین مواد موجود در طبیعت می باشد که کاربرد های متنوع و بی شماری دارد. این ماده در واقع یک آلوتروپ از عنصر کربن می باشد که با کمک لایه هایی از اتم های کربن تشکیل گردیده است. گرافیت از دگرگونی زغال سنگ در طبیعت به وجود می آید و یک ماده معدنی بسیار خاص و منحصر به فرد می باشد.

کاربرد انواع گرافیت


در این بخش از توضیحات در مورد  گرافیت ها به سراغ معرفی کاربرد گرافیتها خواهیم رفت. مهم ترین کاربرد های این ماده معدنی به ترتیب به شرح زیر می باشند :

 فولاد سازی


صنعت تولید فولاد در سال های اخیر به یکی از مصرف کنندگان اصلی گرافیت ها تبدیل شده است. بخش قابل توجهی از graphite های طبیعی امروزه با هدف افزایش کربن در فرآیند تولید فولاد به کار گرفته می شوند. دقت داشته باشید که کاربرد ماده فوق در صنعت فولاد تنها به افزایش درصد کربن خلاصه نمی شود. امروزه از این آلوتروپ عنصر کربن برای روانکاری قالب های اکسترود در فولاد سازی نیز استفاده می گردد.

تولید باتری


یکی از صنایع اصلی مصرف کننده گرافیت، صنعت تولید باتری می باشد. استفاده از گرافیت ها در صنعت فوق از سال ۱۹۷۰ میلادی به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرد. به طوری که از گرافیت های طبیعی و مصنوعی به طور همزمان برای تولید آند های مورد نیاز ساخت باتری استفاده می شد.

مصرف graphite در صنعت تولید باتری به طور همزمان با افزایش تولید کالا های الکترونیکی، خودرو ها و … افزایش پیدا کرده است. به همین دلیل امروزه از صنعت تولید باتری به عنوان یکی از پر مصرف ترین صنایع گرافیت دنیا، نام برده می شود.

تولید مداد


توانایی باقی گذاشتن اثر فیزیکی بر روی کاغذ، صنعت تولید مداد را به یکی از صنایع اصلی مصرف کننده گرافیت تبدیل کرده است. همانطور که در بخش ابتدایی مقاله گفته شد، عنصر گرافیت در لیست مواد معدنی نرم قرار می گیرد. این ماده به قدری نرم و شکننده می باشد که می تواند به راحتی بر روی کاغذ کشیده شده و از خود اثرات قابل توجهی را بر جای بگذارد. در انتها لازم به ذکر است که ساختار صفحه ای graphite ، اصلی ترین دلیل به وجود آمدن ویژگی فوق می باشد.

گرافیت مانند بسیاری از مواد طبیعی موجود در دنیا دارای انواع مختلفی می باشد که هر یک از آن ها ویژگی ها و مزیت های شخصی را در اختیار دارند. graphite های موجود در دنیا از نظر شکل ساختاری،‌ برخی از ویژگی ها و خواص، محل کشف و تولید و … با یکدیگر متفاوت می باشند.

graphite بلورین


گرافیت بلورین یکی از شناخته شده ترین گرافیت های موجود در طبیعت می باشد که ویژگی های خاص و منحصر به فردی را در اختیار دارد. graphite بلورین به میزان قابل توجهی در کشور ترکیه یافت می شود. محصول فوق تحت عنوان گرافیت توده ای نیز شناخته می شود.

graphite پوسته پوسته


پوسته پوسته، بی شک کاربردی ترین نوع گرافیت موجود در دنیا می باشد. این نوع graphite در کشور های مختلف و متعددی یافت می شود. معدن این نوع graphite معمولا به صورت رگه موجود در سنگ می باشد. گرافیتها پوسته پوسته دارای کیفیت بالا و قابل توجهی می باشند. به همین دلیل امروزه اغلب واحد های صنعتی برای تولید فرآورده های خود به سراغ استفاده از محصول فوق می روند. از مهم ترین صنایع مصرف کننده محصول فوق می توان به صنعت تولید باتری، ساخت فولاد و … اشاره نمود.

گرافیت کریپتوکریستالی


گرافیت کریپتوکریستالی یکی دیگر از مشهور ترین انواع graphite های موجود در طبیعت می باشد. این graphite را شما می توانید به میزان بسیار قابل توجهی در بستر معادن زغال سنگ پیدا کنید. به عبارت بهتر بستر زغال سنگ، اصلی ترین معدن graphite کریپتوکریستالی می باشد. دقت داشته باشید که ماده معدنی فوق نیز دارای کاربرد های متنوعی در صنعت می باشد.

فروش انواع گرافیت


در حال حاضر شرکت ها و برند های داخلی و خارجی متعددی در زمینه فروش انواع مواد معدنی نظیر گرافیتها فعالیت می کنند. اما باید به این نکته دقت داشته باشید که تمامی آن ها، برای داشتن یک خرید ایده آل و مطمئن مناسب نمی باشند.

برای مثال محصولات ارائه شده توسط شرکت های نامعتبر دارای کیفیت بسیار پایین، ناخالصی بالا، قیمت بالا و مواردی از این دست می باشند. در نتیجه در بخش بعدی نوشتار شما را با یکی از برترین شرکت های داخلی فعال در حوزه فروش مواد معدنی و مواد اولیه صنعتی آشنا می کنیم.

سفارش اینترنتی انواع گرافیت


شرکت آریا متال یکی از برترین شرکت های داخلی فعال در حوزه فروش انواع مواد اولیه صنعتی می باشد که شما می توانید برای سفارش اینترنتی گرافیت و خرید گرافیت مورد نظر خود به وب سایت آن مراجعه فرمایید. شرکت آریا متال محصولات بسیار متنوعی نظیر انواع فروآلیاژ های صنعتی، انواع فلزات رنگین، انواع آمیژان ها و … را با بهترین قیمت و بالا ترین کیفیت به بازار عرضه می کند. در نتیجه به شما توصیه می کنیم برای آشنایی و خرید تمام محصولات فوق به وب سایت آریا متال مراجعه فرمایید.

 

 

:: برچسب‌ها: گرافیت ها ,



فلز زیرکنیوم
نوشته شده در چهار شنبه 11 مرداد 1402
بازدید : 139
نویسنده : user

آشنایی با زیرکونیوم

زیرکونیوم یکی از عناصر کاربردی و فلزی حال حاضر دنیا می باشد که در صنایع مختلفی کاربرد زیرکونیوم بسیار قابل توجه می باشد . زیر کونیوم همانند انواع فلزات رنگین در کشور های مختلفی استخراج و تولید می گردد و روش های متفاوتی نیز برای تولید آن وجود دارد.

فلز زیرکنیوم به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی خاص و منحصر به فرد خود امروزه در صنایع حساسی مثل هوافضا، ساخت تجهیزات پزشکی و … به کار گرفته می شود.

کاربرد فلز زیرکونیوم

 فلز زیر کونیوم امروزه دارای کاربرد های گسترده و متفاوتی می باشد. به عنوان مثال شما می توانید رد پای حضور این عنصر را در صنایع تولید تجهیزات پزشکی، تجهیزات نسوز، تولید هواپیما و فضاپیما های مختلف و … مشاهده فرمایید.

این عنصر به دلیل ویژگی هایی مثل مقاومت بالا در برابر حرارت،‌ خوردگی و … دارای کاربرد های گسترده ای می باشد. البته توجه داشته باشید که این عنصر فلزی در برابر مواد مختلفی به سرعت واکنش می دهد و قبل از استفاده صنعتی از آن باید اطلاعات جامع و دقیقی درباره ویژگی ها و خواص مختلف آن به دست آورید.

عوامل موثر بر روی قیمت فروش زیر کونیوم

در این بخش از مقاله شما را با تعدادی از کاربردی ترین عوامل موثر بر روی قیمت زیر کونیوم آشنا خواهیم کرد. دقت داشته باشید که هر یک از عوامل زیر تاثیر منحصر به فردی بر روی قیمت می گذارند و نحوه اثر گذاری آن ها مشابه نمی باشد.

1- درصد خلوص فلز

درصد خلوص، مهم ترین عامل موثر بر روی قیمت فلز زیر کونیوم می باشد. درصد خلوص یک فلز می توانید تاثیر بسیار چشمگیری بر روی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، کاربرد، بازدهی و عملکرد آن در صنعت داشته باشد. به عبارت بهتر فلزات با درصد خلوص بالا معمولا عملکرد و بازدهی بهتری در صنایع دارند و قدرت تاثیر گذاری آن ها نیز بسیار بیشتر است.

توجه به درصد خلوص فلزات در برخی صنایع مثل تولید آلیاژ، از اهمیت بیشتری برخوردار است. زیرا فلزات افزودنی ناخالص نه تنها کمکی به بهبود ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آلیاژ نهایی نمی کنند بلکه می توانند باعث افت کیفیت آن شوند.

2- برند تولید کننده :

برند تولید کننده یکی دیگر از عواملی است که می تواند تاثیر چشمگیری بر روی قیمت زیر کونیوم داشته باشند. همانطور که گفته شد امروزه کمپانی های مختلفی در سراسر دنیا در حوزه تولید این فلز فعالیت می کنند و روش تولید تمام آن ها نیز یکسان نمی باشد.

تفاوت در روش تولید، مواد اولیه، منطقه جغرافیایی و … سبب می شود که قیمت نهایی محصولات تولید شده توسط برند های مختلف با یکدیگر یکسان نباشد. دقت داشته باشید که علاوه بر قیمت، کیفیت نهایی محصولات برند های مختلف نیز با یکدیگر متفاوت می باشد.

3- کشور محل تولید

امروزه برخی از روش های تولید عناصر مختلف، به کشور های خاصی تعلق دارند. به عبارت بهتر برخی از کشور های دنیا دارای تکنولوژی هایی می باشند که می توانند مواد و عناصر مختلف را به شیوه نوینی استخراج نمایند.

ویژگی فوق سبب شده است که کشور محل تولید به یکی از عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت زیر کونیوم تبدیل شود. به عنوان مثال قیمت برخی از فرو آلیاژ ها، آمیژان ها و پودر های فلزی تولید شده توسط برند های اروپایی بیشتر از محصولات تولید شده توسط کشور چین می باشد.

4- نوسانات نرخ ارز

نوسانات نرخ ارز یکی دیگر از عوامل موثر بر روی قیمت مواد اولیه صنعتی می باشد. این عامل بیشترین تاثیر را بر روی محصولات وارداتی می گذارد و میزان اثرگذاری آن بر روی محصولات داخلی نسبتا کمتر می باشد.

 برای دریافت قیمت روز زیرکنیوم و سفارش این محصول از طریق راه های ارتباطی موجود در وب سایت آریا متال اقدام فرمایید.

 

:: برچسب‌ها: فلز زیرکنیوم , آریا متال , فلزات رنگین , زیرکونیوم ,



کروم متال ( کروم خالص )
نوشته شده در چهار شنبه 11 مرداد 1402
بازدید : 134
نویسنده : user

کروم متال چیست ‌؟

کروم متال ( Chromium metal ) یکی دیگر از مواد اولیه پر کاربرد در صنعت تولید فولاد می باشد که امروزه از آن به عنوان یک ماده ی سخت کننده در فرآیند تولید فولاد های زنگ نزن و برخی آلیاژ های فلزی دیگر یاد می شود. کروم متال دارای یک رنگ خاکستری تقریبا درخشان است که بافتی سخت و نقطه ذوب بالایی دارد.

همچنین کروم یکی از کاربردی ترین عناصر شیمیایی حال حاضر دنیا می باشد که با نماد Cr نام گذاری شده است. این عنصر در گروه ۶ و دوره چهارم از جدول تناوبی عناصر قرار گرفته و عضوی از دسته فلزات محسوب می شود. عنصر کروم در لیست عناصر بلوک d قرار می گیرد و با عناصر وانادیم و منگنز هم ردیف می باشد.

کاربرد کروم متال ( Chromium metal )

در حال حاضر از کروم خالص موجود در کروم متال ( Chromium metal ) درون برخی از آلیاژ های آهنی و غیرآهنی استفاده می گردد. در نتیجه یکی از کاربرد های اصلی این ماده به صنعت تولید آلیاژ های فلزی (به ویژه تولید فولاد های زنگ نزن ) باز می گردد. به عنوان مثال برای ساخت چدن از حدود ۵ الهی ۳ درصد کروم استفاده می گردد تا سختی پذیری، چقرمگی، مقاومت در برابر سایش و خوردگی و … این آلیاژ بهبود پیدا کند.

در کنار مثال فوق از کروم متال ( Chromium metal ) برای تولید آلیاژ ها عنصر نیکل، آلیاژ های عنصر کبالت و آهن نیز استفاده می شود. به دلیل ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاص عنصر کروم از این ماده برای تولید تجهیزات صنعتی مربوط به امور برش با سرعت، تولید برخی از قطعات وسایل نقلیه و … نیز استفاده می گردد.

فلز کروم یکی از کاربردی ترین عناصر فلزی حال حاضر دنیا می باشد. از مهم ترین کاربرد های عنصر کروم می توان به موارد زیر اشاره نمود :

· در علم متالوژی از فلز کروم برای افزایش مقاومت محصول نهایی نسبتا به خوردگی استفاده می گردد.
· فلز کروم یکی از عناصر بسیار کاربردی در صنعت تولید فولاد ضد زنگ می باشد.
· امروزه از عنصر کروم به عنوان کاتالیزور برای انجام بسیاری از واکنش های شیمیایی استفاده می شود.
· در حال حاضر شما می توانید ردپای فلز کروم را در صنعت شیشه سازی نیز مشاهده فرمایید. زیرا عنصر فوق می تواند جلای سبز رنگ خاصی به شیشه اهدا نماید.
· اکسید های عنصر کروم در رنگ های معمولی و رنگ مو نیز کاربرد داشته و در موارد نام برده شده نیز استفاده می شوند.

در حال حاضر کروم متال ( Chromium metal ) با گرید های مختلف در بازار وجود دارد که این تفاوت در گرید های فروش باعث بروز تفاوت در کاربرد و زمینه مصرف این محصولات نیز شده است. 

قیمت فلز کروم

قیمت فلز کروم همانند قیمت سایر عناصر فلزی وابسته به موارد مختلفی می باشد. از مهم ترین عوامل موثر بر روی قیمت فلز کروم می توان به درصد خلوص عنصر، میزان ناخالصی های موجود در آن، وارداتی یا تولید داخل بودن محصول و … اشاره نمود.

در مواردی ممکن است که فلز کروم دارای ناخالصی های مختلفی باشد. اگر ناخالصی های موجود در فلز از نوع ناخالصی های مفید مثل سیلیسیم، آلومینیوم و … باشند، قیمت فلز کروم با کاهش چشمگیر روبرو نخواهد شد. اما اگر در فلز، شاهد حضور عناصری مثل کربن و گوگرد و … باشیم، قیمت نهایی فلز به افت نسبتا چشمگیری روبرو خواهد شد. در انتها باید دقت داشته باشید که منبع خرید فلز نیز می تواند بر روی قیمت آن تاثیر داشته باشد.

جهت بررسی تکمیلی به وب سایت آریا متال مراجعه فرمایید.

 

:: برچسب‌ها: کروم خالص , کروم متال , آریا متال , فلزات رنگین ,



کروم متال ( کروم خالص )
نوشته شده در چهار شنبه 11 مرداد 1402
بازدید : 111
نویسنده : user

کروم متال چیست ‌؟

کروم متال ( Chromium metal ) یکی دیگر از مواد اولیه پر کاربرد در صنعت تولید فولاد می باشد که امروزه از آن به عنوان یک ماده ی سخت کننده در فرآیند تولید فولاد های زنگ نزن و برخی آلیاژ های فلزی دیگر یاد می شود. کروم متال دارای یک رنگ خاکستری تقریبا درخشان است که بافتی سخت و نقطه ذوب بالایی دارد.

همچنین کروم یکی از کاربردی ترین عناصر شیمیایی حال حاضر دنیا می باشد که با نماد Cr نام گذاری شده است. این عنصر در گروه ۶ و دوره چهارم از جدول تناوبی عناصر قرار گرفته و عضوی از دسته فلزات محسوب می شود. عنصر کروم در لیست عناصر بلوک d قرار می گیرد و با عناصر وانادیم و منگنز هم ردیف می باشد.

کاربرد کروم متال ( Chromium metal )

در حال حاضر از کروم خالص موجود در کروم متال ( Chromium metal ) درون برخی از آلیاژ های آهنی و غیرآهنی استفاده می گردد. در نتیجه یکی از کاربرد های اصلی این ماده به صنعت تولید آلیاژ های فلزی (به ویژه تولید فولاد های زنگ نزن ) باز می گردد. به عنوان مثال برای ساخت چدن از حدود ۵ الهی ۳ درصد کروم استفاده می گردد تا سختی پذیری، چقرمگی، مقاومت در برابر سایش و خوردگی و … این آلیاژ بهبود پیدا کند.

در کنار مثال فوق از کروم متال ( Chromium metal ) برای تولید آلیاژ ها عنصر نیکل، آلیاژ های عنصر کبالت و آهن نیز استفاده می شود. به دلیل ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاص عنصر کروم از این ماده برای تولید تجهیزات صنعتی مربوط به امور برش با سرعت، تولید برخی از قطعات وسایل نقلیه و … نیز استفاده می گردد.

فلز کروم یکی از کاربردی ترین عناصر فلزی حال حاضر دنیا می باشد. از مهم ترین کاربرد های عنصر کروم می توان به موارد زیر اشاره نمود :

· در علم متالوژی از فلز کروم برای افزایش مقاومت محصول نهایی نسبتا به خوردگی استفاده می گردد.
· فلز کروم یکی از عناصر بسیار کاربردی در صنعت تولید فولاد ضد زنگ می باشد.
· امروزه از عنصر کروم به عنوان کاتالیزور برای انجام بسیاری از واکنش های شیمیایی استفاده می شود.
· در حال حاضر شما می توانید ردپای فلز کروم را در صنعت شیشه سازی نیز مشاهده فرمایید. زیرا عنصر فوق می تواند جلای سبز رنگ خاصی به شیشه اهدا نماید.
· اکسید های عنصر کروم در رنگ های معمولی و رنگ مو نیز کاربرد داشته و در موارد نام برده شده نیز استفاده می شوند.

در حال حاضر کروم متال ( Chromium metal ) با گرید های مختلف در بازار وجود دارد که این تفاوت در گرید های فروش باعث بروز تفاوت در کاربرد و زمینه مصرف این محصولات نیز شده است. 

قیمت فلز کروم

قیمت فلز کروم همانند قیمت سایر عناصر فلزی وابسته به موارد مختلفی می باشد. از مهم ترین عوامل موثر بر روی قیمت فلز کروم می توان به درصد خلوص عنصر، میزان ناخالصی های موجود در آن، وارداتی یا تولید داخل بودن محصول و … اشاره نمود.

در مواردی ممکن است که فلز کروم دارای ناخالصی های مختلفی باشد. اگر ناخالصی های موجود در فلز از نوع ناخالصی های مفید مثل سیلیسیم، آلومینیوم و … باشند، قیمت فلز کروم با کاهش چشمگیر روبرو نخواهد شد. اما اگر در فلز، شاهد حضور عناصری مثل کربن و گوگرد و … باشیم، قیمت نهایی فلز به افت نسبتا چشمگیری روبرو خواهد شد. در انتها باید دقت داشته باشید که منبع خرید فلز نیز می تواند بر روی قیمت آن تاثیر داشته باشد.

جهت بررسی تکمیلی به وب سایت آریا متال مراجعه فرمایید.

 

:: برچسب‌ها: کروم خالص , کروم متال , آریا متال , فلزات رنگین ,